Filters

Toont 1 - 8 van de 8 items
Sleutelhangers

Fashion sleutelhangers | By Hilke

Verlies nooit meer je sleutels uit het oog door deze trendy sleutelhangers van bont, dé modemusthave voor iedere vrouw. Door de sleutelhanger van bonte stof zal je nooit meer je sleutels vergeten of kwijtraken. Het assortiment van sleutelhangers met bont is zeer uitgebreid dus er is altijd wel een sleutelhanger te vinden die bij je eigen stijl past. Sommige sleutelhangers zijn zelfs voorzien van leer waardoor het een extra stevige kwaliteit biedt voor een sleutelhanger. Hierdoor is de kans nihil dat de sleutelhanger zich loslaat aan het bevestigde item en ben je er zeker van dat je de sleutel altijd bij je draagt.

 

Sleutelhangers, altijd herkenbaar

Alle sleutelhangers zijn gemakkelijk vast te maken aan bijvoorbeeld je tas zodat je daar niet hoeft te zoeken, mocht je dan toch je sleutels kwijt zijn. De sleutelhangers zijn er in verschillende maten en kleuren om zo voor iedereen een geschikte sleutelhanger te hebben. Een sleutelhanger kan ook gemakkelijk worden bevestigd aan de autosleutel zo kun je op een eenvoudige manier de autosleutel herkennen en de sleutelhanger van bont is ook een aangename stof wat niet zal kriebelen. Ook zijn de haren aan de bonte sleutelhanger erg geordend en vrij kort, waardoor de sleutelhanger bol gemakkelijk schoon blijft en er niet snel losliggende spulletjes verdraaid in gaan zitten. Nooit meer op zoek naar je sleutels? Maak dan de sleutelhanger vast aan bijvoorbeeld een tasje, heb je altijd bij de hand.

 

Bestel online modieuze items uit het assortiment van By Hilke

Bent u de sleutels met sleutelhanger dan toch kwijtgeraakt? Geen zorgen, het is makkelijk herkenbaar en stel dat u gaat stofzuigen dan neemt de stofzuiger deze bonte bol niet eenvoudig op in de stofzuiger. By Hilke heeft ook een uitgebreid assortiment aan tasjes, waar je de handige sleutelhanger aan vast kunt maken. Bekijk ons aanbod van tasjes volgens de laatste modieuze trends, wilt u het tasje combineren met een mode artikel? By Hilke beschikt over een uitgebreid assortiment van dames en heren -mode en over een exclusief aanbod van Ibiza mode. Bij dit assortiment zijn er allerlei leuke damesartikelen beschikbaar die te combineren zijn met o.a. de tasjes of de sleutelhanger uit ons doorlopende assortiment. 

Filters