Toont 1 - 14 van de 14 items
Delousion

Delousion kleding collectie | By Hilke

Delousion is een jong, hip fashion label opgericht in 2014. Delousion wil zich graag associëren als trendy, sweet and classy! In een zeer korte tijd is Delousion uitgegroeid tot een populair modemerk met verkooppunten in Nederland, België en Spanje. Delousion is een betaalbaar kledingmerk met een luxe uitstraling. Bij Delousion wordt gebruik gemaakt van luxieuze stoffen met een chique uitstraling. Elk item is afgewerkt met een mooi goudkleurig muntje, dit is het kenmerk van Delousion en geeft een luxe uitstraling. De collectie heeft een goede pasvorm, fashionable designs en een zeer toegankelijke prijsklasse. De nieuwste trends worden zo snel mogelijk opgepakt en vlot geleverd aan de winkels. Met 12 collecties per jaar vol nieuwe en variërende items wordt er uitstekend ingespeeld op de huidige trends en de behoefte van de klant.

De collecties van Delousion bestaan uit veel verschillende items. Van classy kokerrokken, tot mididresses tot een stoere ripped jeans. Maar ook veel leuke tees met statement quotes en mooie blouses. Altijd geïnspireerd op de high end designers. Stijlvol, klassiek, trendy of hip Delousion biedt voor ieder wat wils. Voor zowel een jonge moeder als voor een student en ingespeeld op de actuele catwalk trends.

De Delousion collectie sluit precies aan op de collectie van By Hilke. De trendy, hippe collecties geïnspireerd op de laatste catwalk shows zijn helemaal up to date. Chique kleding met een exclusieve uitstraling voor betaalbare prijzen. Elegante mode toegankelijk voor iedereen.

De nieuwste collecties zijn altijd verkrijgbaar bij By Hilke. Shop de nieuwe Delousion collectie online! Vandaag besteld = morgen in huis!