Toont 1 - 10 van de 10 items
Frère kleding

Frère Kleding

 

Frère kleding is een nieuw herenmerk met een luxe uitstraling, opgericht in 2015. De eerste collectie van het kledingmerk Frère komt uit in de zomer van 2016. Frère richt zich op een uitgebreide herenlijn met mooie items van een goede, hoogwaardige kwaliteit. De kleding is gemaakt van prachtige stoffen en afgewerkt met luxe, exclusieve details. De kleding van het merk Frère kan zowel sportief als zakelijk gecombineerd worden en is ontworpen voor de man die zich graag wil onderscheiden van de massa. Frère is een nieuw onderdeel van het bestaande dames merk Goldie Estelle. De herencollectie van Frère sluit aan op de dames collectie van Goldie Estelle. De stijlen zijn goed te combineren en de merken vallen in dezelfde doelgroep categorie, namelijk mannen en vrouwen die zich graag trendy en luxe kleden en zich graag willen onderscheiden van de massa. Onafhankelijk zijn en hun eigen stijl hebben.

 

De herencollectie van het merk Frère  bestaat o.a. uit mooie polo’s, klassieke overhemden, sportieve T-Shirts, zomerse korte broeken, nette pantalons, casual truien, zakelijke blazer jasjes en functionele jassen. De hierop volgende collecties zullen ook uit bijpassende trendy accessoires bestaan zoals mooie riemen en hippe shawls.

 

Het nieuwe trendy merk Frère is net als Goldie Estelle exclusief verkrijgbaar bij By Hilke. De eerste collectie zomer 2016 is binnenkort verkrijgbaar op onze webshop! Frère heeft elk half jaar een nieuwe collectie! De collecties zijn te koop op www.byhilke.nl Hou de website in de gaten voor de nieuwste items!