Laurie&Joe

Laurie&Joe

Laurie&Joe is een Frans modemerk gevestigd in Parijs. Het merk Laurie&Joe positioneert zich aan de bovenkant van de markt door exclusieve designs te maken uitgevoerd in de mooiste stoffen. Van elk kledingstuk zijn maar een beperkt aantal gemaakt, wat het merk exclusief & speciaal maakt. Ook zijn alle designer stukken van Laurie & Joe ‘’hand made’’. Laurie&Joe haalt haar inspiratie uit het Midden-Oosten dat is goed te zien aan de designs en de prints van de kledingcollectie. Het hele jaar door heeft Laurie&Joe om de 2 maanden een nieuwe collectie, het merk is dus erg vernieuwend en kan makkelijk inspelen op de laatste trends.

Laurie&Joe maakt o.a. prachtige Ibiza style tunieken, kanten jurken, bohemian jumpsuits, zomerse hippie shorts, festival topjes en alles wat niet mag ontbreken aan je luxe beach outfits. Laurie&Joe wordt wereldwijd veel verkocht bij exclusieve (beachclub) boetieks. Inkopers komen over de hele wereld overvliegen naar Parijs om dit prachtige merk in te kopen! We komen Laurie&Joe o.a. tegen in Ibiza, Marbella, Saint-Tropez, Cannes, Miami, Barbados maar natuurlijk ook bij By Hilke in Borne!

Wij zijn blij dat we dit mooie merk hebben mogen toevoegen aan onze collectie. By Hilke is erg fan van Ibiza kleding en de Hippie look style spreekt ons erg aan. De collectie van Laurie&Joe is gemaakt van de mooiste stoffen, prachtige prints in vrolijke kleurtjes. Alle Laurie&Joe kleding is afgewerkt met mooie kwastjes, chique kettinkjes, glimmende pailletten en chique rushes. Elke maand bieden wij een nieuwe collectie van Laurie&Joe aan in onze winkel in Borne & op onze webshop www.byhilke.nl