Toont 1 - 21 van de 21 items
Lofty Manner

Lofty Manner

Lofty manner kleding 'Give a girl the right outfit and she can conquer the world'
Dat is het motto van het trendy nederlandse merk Lofty Manner!
Lofty Manner, in 2012 opgericht door Michael Vinke. Een damesmerk voor een breed scala aan vrouwen met als hoofddoel het bieden van een High Fashion collectie tegen High street prijzen.
Unieke items, selectieve distributie en het gevoel van een boutique merk. En dat alles voor betaalbare prijzen! Met maandelijks een nieuwe collectie kan Lofty Manner snel inspringen op nieuwe trends en vernieuwende kledingstijlen!
LOFTY MANNER biedt een 'total look' die door de draagster helemaal zelf samen te stellen is. Het merk biedt een brede collectie aan kleding & accessoires. Van T-shirts, jurkjes, rokjes, jassen, blouses, jumpsuits, shorts, broeken, truien & vesten tot tassen, riemen en sjaals. Bij Lofty Manner heb je als klant keuze genoeg!
In een korte tijd heeft Lofty Manner zich al goed op de kaart gezet! Het merk wordt ook veel gezien bij bekende sterren en tv series!
De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. De kleding van Lofty Manner is erg betaalbaar, maar ook gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stoffen en afgewerkt met aparte details. Elk kledingstuk is afgewerkt met het chique, goudkleurige Lofty Manner LM plaatje.
Hou je van stoere dameskleding? Trendy fashion? Of elegante, chique mode met een luxe uitstraling? Shop de collecties van Lofty Manner.
Volg de actuele Lofty Manner collecties op de webshop van By Hilke. By Hilke biedt een uitgebreid assortiment van dit hippe dameskleding merk!