My Brand

My Brand kleding collectie | By Hilke

My Brand is een internationaal hip & jong modemerk! Opgericht en gevestigd in onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

Het merk is bekend geworden door de stoere t-shirts met pakkende teksten en hippe prints. De aparte ontwerpen zijn een beetje eigenwijs en speels, maar altijd met een knipoog en stijlvol!

De kledingcollectie van My Brand

My Brand is gestart met een damescollectie, na het enorme succes hebben ze hun collectie uitgebreid met een herenlijn en in de zomer van 2013 hebben ze zelfs een junior lijn toegevoegd aan hun assortiment.

De collectie van My Brand bestaat inmiddels niet alleen maar uit T-shirts maar ook uit truien, sweaters, jeans, shorts, jurken, rokken, jassen, accessoires en schoenen.

Het hebben van een eigen identiteit vindt My Brand erg belangrijk! In de collecties wordt er gebruik gemaakt unieke speelse en uitdagende ontwerpen in combinatie met verschillende soorten stoffen. De kledingstukken zijn altijd mooi afwerkt met pailletten steentjes, merkplaatjes en emblemen.

My Brand heeft elke 6-8 weken een nieuwe collectie, hierdoor kunnen ze snel inspringen op nieuwe trends en rages in de mode & media!

Dit is precies waar wij met onze By Hilke webshop voor staan! Wij zijn blij en trots om met het hippe, exclusieve merk My Brand samen te werken! My Brand is ook verkijgbaar bij onze By Hilke kleding winkel in Borne dichtbij Almelo,Hengelo,Enschede.
Houdt onze webshop in de gaten voor de nieuwste collecties van My Brand!
My brand Almelo